Informații utile despre foile de pișcot din gama noastră
Primele activități de producție s-au început în anul 1990, produsele noastre fiind destinate industriei înghețatei, ciocolatei, fabricilor de lapte, patiseriilor și cofetăriilor.
Pentru sectorul HORECA, unul din principalele produse ale noastre este blatul de pișcot. Acest produs a fost dezvoltat la solicitarea cofetarilor, pentru a avea un semifabricat standardizat, care se poate folosi cu ușurință în procesul de fabricație, având un termen de valabilitate mare.
Am studiat procesul de fabricație al cofetarilor și am identificat punctele critice în producția de diferite deserturi.
- Pentru un cofetar, cel mai mult timp durează coacerea blaturilor de pișcot.
- Blaturile de pișcot produse în laboratoarele de cofetărie sunt neuniforme, având dimensiuni variabile, în special la înălțime, pe care este foarte greu să le controlezi din cauza afânătorilor și a procesului termic.
- Termenul de valabilitate este redus, de maximum 1-2 săptămâni.
- Marginea blaturilor de pișcot, precum și talpa, se usucă sau se ard și, din acest motiv, trebuie îndepărtate.
Tehnologii noștri au reușit să creeze un produs standardizat, care rezolvă toate deficiențele semnalate în cele patru puncte critice menționate.
Astfel, a rezultat un blat de pișcot calibrat, la care garantăm uniformitatea dimensiunilor – lungime, lățime și înălțime.
Cofetarul primește de la noi un blat cu margini tăiate, pe care poate să-l utilizeze în întregime, fără pierderi, cu ambele suprafețe netede și uniforme.
Datorită faptului că dimensiunile sunt garantate, în special grosimea pișcotului, se poate stabili foarte ușor necesarul, respectiv consumul și costul pentru creme și glazuri.
Utilizând pișcotul nostru, crema poate fi întinsă pe blat în cantități uniforme, fără a fi necesară compensarea diferențelor de grosime ale pișcotului cu cremă sau glazuri.
Prin folosirea produsului nostru, cofetarii obțin numeroase avantaje, economisind timp și bani, ceea ce se traduce prin costuri reduse și o marjă de profit mai mare:
- Necesită mai puțin personal calificat;
- Va avea un fond de salarizare mai redus;
- Nu este necesar să investească în utilaje pentru producția proprie de blaturi, cum ar fi malaxor și cuptor;
- Are nevoie de suprafețe mai mici de producție;
- Procesul de fabricație este mai simplu și controlabil;
- Termenul de valabilitate al blaturilor de pișcot este extins;
- Poate reacționa mai rapid la livrările comenzilor primite.
Din gama noastră sortimentală de pișcot, propunem cofetarilor cele două gusturi: clasic și cacao, cu blaturi de dimensiunea 580x380x6 mm (h). Acest blat de pișcot este ideal pentru realizarea deserturilor tip Dobos sau a mini prăjiturilor de casă.
Se poate folosi, de asemenea, ușor pentru deserturi tip rulade, având o caracteristică aparte: este suficient de flexibil pentru a putea fi rulat, dacă este acordată atenție maximă la procesarea acestuia.
Pișcotul pentru uz casnic, disponibil în format clasic sau cacao, este destinat consumatorilor finali, care pot utiliza acest produs pentru prepararea torturilor și a prăjiturilor în gospodăriile proprii. Acesta se prezintă sub forma de pachete, fiecare conținând 4 foi de pișcot cu dimensiunea de 300 mm x 220 mm x 6 mm (h).
GALERIE
SPECIFICAȚII
Lungime – 580 mm
Lățime – 380 mmGrosime – 6 mm
Gramaj – 460 gGrosime – 10 mm
Gramaj – 480 gMODUL DE AMBALARE
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 20
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 880Grosime – 10 mm
Buc./cutie – 10
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 440
SPECIFICAȚII
Diametru – 70 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 8 gDiametru – 178 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 9,5 gDiametru – 178 mm
Grosime – 10 mm
Gramaj – 60 gDiametru – 225 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 60 gDiametru – 225 mm
Grosime – 10 mm
Gramaj – 90 gMODUL DE AMBALARE
Diametru – 70 mm
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 700
Cutii / palet – 54
Buc./palet – 37800Diametru – 178 mm
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 120
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 5280Diametru – 178 mm
Grosime – 10 mm
Buc./cutie – 60
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 2640Diametru – 225 mm
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 60
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 2640Diametru – 225 mm
Grosime – 10 mm
Buc./cutie – 30
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 1320
CASNIC
SPECIFICAȚII
Lungime – 300 mm
Lățime – 220 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 480 gMODUL DE AMBALARE
Foi /pachet – 4
Pachete/ cutie – 10
Cutii / palet – 54
Pentru mai multe informații și comenzi dați click pe butonul magazin online de mai jos.
CACAO
SPECIFICAȚII
Lungime – 580 mm
Lățime – 380 mmGrosime – 6 mm
Gramaj – 480 gGrosime – 10 mm
Gramaj – 500 gMODUL DE AMBALARE
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 20
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 880Grosime – 10 mm
Buc./cutie – 10
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 440
SPECIFICAȚII
Diametru – 70 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 9,5 gDiametru – 178 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 40 gDiametru – 178 mm
Grosime – 10 mm
Gramaj – 80 gDiametru – 225 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 75 gDiametru – 225 mm
Grosime – 10 mm
Gramaj – 110 gMODUL DE AMBALARE
Diametru – 70 mm
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 700
Cutii / palet – 54
Buc./palet – 37800Diametru – 178 mm
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 120
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 5280Diametru – 178 mm
Grosime – 10 mm
Buc./cutie – 60
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 2640Diametru – 225 mm
Grosime – 6 mm
Buc./cutie – 60
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 2640Diametru – 225 mm
Grosime – 10 mm
Buc./cutie – 30
Cutii / palet – 44
Buc./palet – 1320
CASNIC
SPECIFICAȚII
Lungime – 300 mm
Lățime – 220 mm
Grosime – 6 mm
Gramaj – 500 gMODUL DE AMBALARE
Foi /pachet – 4
Pachete/ cutie – 10
Cutii / palet – 54
Pentru mai multe informații și comenzi dați click pe butonul magazin online de mai jos.